Potrebna Vam je pomoć?

Privredni prestupi

Privredni prestupi mogu imati značajne posledice po poslovanje preduzeća, pa je pravovremena i stručna pravna pomoć od velike važnosti.

Upravo zbog toga, advokatska kancelarija se bavi pružanjem pravne pomoći u oblasti privrednoprestupnog prava. Osim odbrane u svim fazama postupka povodom privrednih prestupa, advokatska kancelarija pruža i usluge savetovanja u vezi sa poslovanjem i poslovnim pitanjima, čime se klijentima omogućava adekvatna priprema i preduzimanje preventivnih mera u cilju izbegavanja eventualnih problema u budućnosti.

Advokatska kancelarija poseduje bogato iskustvo u oblasti privrednih prestupa i u mogućnosti je da na najbolji način zaštiti interese svojih klijenata i nastoji da obezbedi najbolje moguće ishode u postupcima povodom privrednih prestupa. Bez obzira da li ste pravno lice ili preduzetnik, možete računati na našu stručnu i efikasnu pravnu pomoć u oblasti privrednoprestupnog prava.

Advokat Željka Kerkez Nikolić posvećena je pružanju kvalitetne pravne usluge svakom klijentu, sa ciljem da se zaštite njihova prava i interesi. Kancelarija vodi računa o pravovremenom i kvalitetnom savetovanju klijenata, kao i o postupanju u skladu sa zakonskim propisima.